Villkor och Info

Köpvillkor

Allmänna villkor

Du skall vara fyllda 18 år för att handla i butiken. Vi har ingen minimiorder och alla beställningar är välkomna.

Kunduppgifterna ska vara korrekta och alla obligatoriska fält ifyllda. Du får enbart handlai ditt eget namn. Försäljning sker enligt konsumentköplagen (SFS 1990:932), köplagen (SFS 1990:931) samt distansavtalslagen (200:274). Du hittar mer information hos Konsumentverket.

Priser

Priserna är angivna i svenska kronor och inkluderar 25 % moms.

Orderbekräftelse

I samband med din beställning får du en orderbekräftelse direkt till din e-mailadress du uppgett vid beställningen. Vid bekräftelse från oss, skapas ett avtal mellan Dig och Konfidence Sverige. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser bra ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta oss omedelbart. Det är bra om du sparar order- bekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med oss, när du kontaktar oss är det bra om du har kundnr/ordernr antecknat.

Frakt

Frakt betalas av köparen.

Betalningsvillkor

Du kan välja mellan 2 olika betalsätt faktura eller kortbetalning med Visa och Mastercard.

Klarna Ab - Faktura

När du väljer att betala mot faktura är det vår samarbetspartner Klarna AB som sköter det.
Klarna gör en kreditkontroll och är betalningsmottagare. En förutsättning för privatpersoner som handlar mot faktura är att man är folkbokförd i Sverige och är över 18 år gammal.
Du måste dessutom godkännas i den kreditkontroll som görs av Klarna AB. Den adress som anges i beställningen måste stämma överens med den adress som är registrerad i folkbokföringsregistret.

Betalningsvillkoret är 14 dagar netto. I paketet finns en bifogad faktura där du betalar till Klarna AB. När du lägger din beställning förpliktar du dig att betala enligt gällande fakturabestämmelser. Det är också Klarna som sköter påminnelser m.m.

Om du ångrar ditt köp eller vill reklamera en vara måste du ändå betala fakturan enligt gällande villkor. Detta för att du ska slippa påminnelseavgift m.m. Ändring av beloppet på fakturan kan endast göras i samråd med oss på Konfidence Sverige.

En avgift på 29:- tillkommer när du väljer att betala mot faktura. Vid försenad betalning utgår en påminnelseavgift på 50 kr samt dröjsmålsränta med 24%. För mer information om Klarna Ab, besök www.klarna.se

Paypal- Kontokort, Visa eller Mastercard

Vi använder oss också av Paypal som en betalningslösning. Med Paypal betalar du snabbt, enkelt och säkert. Paypal är en av världens största aktörer inom online betalningar på Internet.
Paypal har över 100 miljoner användare världen över, och hundratusentals företag använder sig av Paypals tjänster.

Betalning sker enkelt och säkert med PayPal. Även om du inte har ett PayPal konto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via PayPal. PayPal samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. PayPal håller höga säkerhetskrav. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Dina kontouppgifter och kortnummer visas inte för någon, inte ens för oss. För mer information om Paypal, besök hemsidan www.paypal.se

Leveransvillkor

Leverans

Vi skickar varorna nästkommande vardag efter beställd order och leverans sker med posten, leveranstiden är ca 7 arbetsdagar. Paketet skickas hem till din dörr, undantag sker när paketet är för stort för din brevlåda, då hämtas paketet ut hos närmaste postombud.

Ångerrätt

Du har enligt gällande lag rätt att ångra ditt köp inom 14 kalenderdagar från det att du tagit emot varan. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen. Du hittar mer information hos Konsumentverket. Varan ska returneras oanvänd och oskadad i originalförpackning. Bifoga också följesedel och kvitto och uppge vart du vill ha beloppet insatt. Du står för returfrakten och eventuella transportskador. Efter mottagandet av varan gör vi en kreditering till ert konto. Ofullständigt frankerade paket och paket skickade mot postförskott löser vi inte ut.

Reklamationsrätt

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta konfidence.se så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.

Varor som ej hämtas ut

Varor som inte hämtas ut skickas tillbaka till oss efter 14 dagar. En Avgift på 400 kr kommer att debiteras dig för frakt- och administrativa kostnader.

Övrigt

Dina synpunkter & idéer

Vi tar tacksamt emot dina synpunkter och idéer för att utveckla vår butik. Positiva som negativa. Tveka inte att höra av dig!


GDPR

Vi sparar följande persondata om våra kunder: 

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Företagsinformation:

Konfidence Sverige
Adress: Korsgatan 33, 447 31 Vårgårda
Telefon: 0322-620245
Mail: Lene@konfidence.se
Org. nr 556920-1444

KundvagnKundvagn

Enkla och säkra betalningar med

Våra simvästar finns på:

- Skara Sommarland
- Trygg-Hansa
- Tummelisa Simskola
- Vigeland.no
- Gjensidige.no

Konfidence Awards
Konfidence Sverige
Stockholmsvägen 55
447 35 Vårgårda
Epost: lene@konfidence.se
Tel: 0733 - 30 83 52

© COPYRIGHT 2013 KONFIDENCE SVERIGE
PRODUCERAD AV TEVEO